Mak 막 kimchi oftewel; ge-MAK-kelijke kimchi
Fermentatie recepten
Hier vind je twee soorten recepten. Enerzijds zijn er de fermentatie recepten. Dat zijn de recepten om fermenten te maken. Hierin wordt je stap voor stap uitgelegd hoe je het ferment opstart, wat je eventueel in tussentijd moet doen en wanneer je kunt beginnen met proeven. Anderzijds vind je hier onder ook recepten van gerechten waarbij fermenten worden gebruikt. Bijvoorbeeld een gazpacho van gefermenteerde tomaatjes of gegrilde aubergines met miso karamel.
Mu 무 kimchi
Gazpacho met gefermenteerde tomaat
Eindelijk gefermenteerde tomaatjes zonder schimmel
Pompoensoep met gekarameliseerde ui, gember en miso
Wilde bloemen & rabarber soda
Vier de lente met aubergines van de bbq met sticky miso karamel
Appel cider Azijn, het basis recept
Waterkefir basisrecept
Paarse wortels pickles met tijm
Kombucha basisrecept
Aardperensoep met spliterwten miso
Vrolijke kerst pickles
Houmous met een twist
Langzaam gegaarde knolselderij met gefermenteerde knoflook
De zuurkoolsalade van mijn oma; jouw go-to fermentatierecept.