top of page

Fermentatie maakt je eten en drinken nรณg gezonder en bovendien smaakvoller. Kortom, een conserveringsmethode bij uitstek om te gebruiken, juist bij een (meer) plantaardig dieet.

 

In de basisworkshop leer je wat fermentatie nou precies is en wat dit qua gezondheid en smaak. Maar ook wat dit voor je kan betekenen in een plantbased dieet. Je leert allerlei basistechnieken, gaat er hands-on mee aan de slag รฉn je gaat uitgebreid proeven van verschillende fermenten. Na een inspirerende middag ga je naar huis met een heel regiment aan potten en/of flessen met zelfgemaakte fermentaties en starters om thuis oneindig mee door te fermenteren.

 

Nieuwsgierig naar wat je precies gaat maken? Je gaat aan de slag met verschillende groentefermentaties, je maakt een azijn, we starten een gefermenteerde frisdrank of smaakmaker en tot slot gaan we aan de slag met plantaardige zuivel.

 

Deze  basis workshop vindt plaats in de vegan kookstudio van Foam the kitchen in Den Haag en duurt van 13.00 uur tot circa 18.00 uur en kost โ‚ฌ104,95. Dit is inclusief alle benodigde potten, flessen en ingrediรซnten, starters, recepten en de proeverij, koffie/ thee รฉn een gefermenteerd drankje.

 

Je kunt bij deze workshop een Fermentatiepot met waterslot  met korting bestellen, je ontvangt deze dan tijdens de workshop .

๐—ฉ๐—ฒ๐—ด๐—ฎ๐—ป ๐—ฏ๐—ฎ๐˜€๐—ถ๐˜€ ๐—ณ๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ | 7 sept '24 | 13-18u | Den Haag

โ‚ฌ 104,95Prijs
incl.BTW
    bottom of page