top of page

De misoโ€™s van Ferm, zijn authentieke gefermenteerde Japanse smaakmakers, met een duurzame hollandse twist. Een smaakmaker die barst van de umami en in tal van toepassingen goed tot zijn recht komt. Alle miso van Ferm is soja vrij en de biologische granen en peulvruchten worden zo dichtbij mogelijk geteeld.

 

Lupine wordt in Nederland geteeld en het proteine gehalte is net zo hoog is als dat van de sojaboon. Een perfecte hoofdrolspeler in de soja-vrije tempeh van Ferm.

 

Wist je trouwens dat het fermentatieproces dat bij miso komt kijken er voor zorgt dat de proteรฏne uit Lupine beter opneembaar wordt? Dit komt doordat de plantaardige eiwitten tijdens het fermentatieproces eiwitten worden omgezet in peptiden en aminozuren en die zijn veel beter opneembaar voor het menselijk lichaam.  

 

Wil je grotere hoeveelheden bestellen? Neem dan even contact op via de mail.

๐—™๐—ฒ๐—ฟ๐—บ ๐— ๐—ถ๐˜€๐—ผ | ๐—Ÿ๐˜‚๐—ฝ๐—ถ๐—ป๐—ฒ & ๐—ฏ๐—ผ๐—ฒ๐—ธ๐˜„๐—ฒ๐—ถ๐˜

โ‚ฌ9.95Price
200 Grams
Sales Tax Included
Out of Stock
  • Lupine, boekweit , koji sporen (Aspergillus Oryzae) en zout.

  • LET OP! Ben jij allegisch voor noten? Zorg dan dat je zeker weet dat je niet allergisch bent voor Lupine. Dit ligt namelijk zeer dicht bij elkaar en omdat lupine nog niet veel gebruikt wordt in Nederland, is niet iedereen hier van op de hoogte. 

    Deze miso is verder wel vrij van noten en wordt niet gemaakt in een omgeving waar noten worden verwerkt.

bottom of page