top of page

Dit is voorjaars editie van dé workshop over gefermenteerde frisdranken.

 

Ben jij op zoek naar een gezond alternatief voor frisdrank? Of wil je je gasten een bijzonder non-alcoholisch drankje aan kunnen bieden, zonder te vervallen in een standaard frisdrank assortiment? Willen je kinderen niets liever dan frisdrank drinken terwijl jij dat liever anders ziet? Check dan deze workshop en leer hoe je zelf gezonde frisdrank kunt brouwen.

 

Margot van Ferm laat je kennis maken met een breed palet aan gefermenteerde frisdranken, die naast dat ze boordevol probiotica zitten, je smaakpapillen prikkelen. Leer hoe je gemakkelijk met seizoen ingrediënten frisdrank kan brouwen, wat fermentatie is, wat dit zo gezond maakt en welke variaties er mogelijk zijn.

 

Je leert alle tips&trics om veilig te kunnen fermenteren, je krijgt handige tools te zien en je gaat vol inspiratie weer naar huis. We gaan uitgebreid aan de slag met verschillende fermentatie technieken; scobies, wilde vergisting, starters en schimmels. En natuurlijk ga je uitgebreid proeven van smaakvolle drankjes.

 

Na deze workshop zul je niets dan lof oogsten met je eigen gemaakte brouwsels, wil iedereen opeens boppen na een borrel bij jou thuis, en zullen je kinderen die ongezonde cola en fanta met liefde laten staan.

 

Bruis je van nieuwsgierigheid? Schrijf je dan snel in!

 

Deze  workshop vindt plaats in de vegan kookstudio van Foam the kitchen in Den Haag en duurt van 13.00 uur tot uiterlijk 18.00 uur en kost €104,95. Dit is inclusief alle benodigde potten, flessen en ingrediënten, starters, recepten en de proeverij, koffie/ thee én een gefermenteerd drankje.

 

Je kunt bij deze workshop een Fermentatiepot met waterslot met korting bestellen, je ontvangt deze dan tijdens de workshop

𝗙𝗿𝗶𝘀𝘀𝗲 𝗯𝘂𝗯𝗯𝗲𝗹𝘀 | 11 mei '24 | 13-18u | Den Haag

€104.95Price
Sales Tax Included
    bottom of page