top of page

De misoโ€™s van Ferm, zijn authentieke gefermenteerde Japanse smaakmakers, met een duurzame hollandse twist. Een smaakmaker die barst van de umami en in tal van toepassingen goed tot zijn recht komt. De miso van groene splitertwen, ook wel peaso genoemd, is zeer veelzijdig. Een lepel peaso brengt een simpele saus op smaak. Of voeg simpelweg een eetlepel peaso toe aan een boter of een soep en je tovert het om tot een smaaksensatie.

 

Wist je dat het fermentatieproces dat bij miso komt kijken er voor zorgt dat de proteรฏne uit splitertwen beter opneembaar wordt? Dit komt doordat er tijdens het fermentatieproces eiwitten worden omgezet in peptiden en aminozuren en die zijn beter opneembaar voor het menselijk lichaam.  

 

Wil je grotere hoeveelheden bestellen? Neem dan even contact op via de mail.

 

Koji wordt alleen maar binnen Nederland verzonden. 

๐—™๐—ฒ๐—ฟ๐—บ ๐— ๐—ถ๐˜€๐—ผ | ๐—ฆ๐—ฝ๐—น๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐˜„๐˜ & ๐˜๐—ฎ๐—ฟ๐˜„๐—ฒ

โ‚ฌ 9,95Prijs
200 Gram
incl.BTW
De volgende batch Splitertwen miso staat te fermenteren. Naar verwachting is deze miso eind februari klaar. De pre-orders worden dan meteen verzonden.
  • Groene spliterwten,  tarwekoji, koji sporen (Aspergillus Oryzae) en zout.

  • Gluten

bottom of page