Workshop reviews
M. Bauters​
Frisse bubbels
​
​​
Het enthousiasme van Margot is erg aanstekelijk. Na de frisdrank workshop ben ik niet meer gestopt met fermenteren. Ik heb me ook meteen ingeschreven voor de volgende workshop.
Joke van den Berg
Smaakmakers workshop
​
De workshop van FERM zat boordevol informatie en inspiratie. Daarnaast hebben we heel veel fermenten van Margot geproefd en ging er een wereld voor mij open die ik eerder niet kende.
​
Peter
Vegan Basis fermentatie
​
​
Margot weet ontzettend veel over fermentatie en bezit de gave om dit in "Jip en Janneke taal"uit te leggen aan een groep leken. Wij waren echt onder de indruk en zijn thuis meteen aan het fermenteren geslagen.
Jeanie P.
Smaakmakers
​
​
Ik begon compleet onvoorbereid aan de fermentatieworkshop en dacht gewoon even iets nieuws te gaan doen. Ik denk niet dat ik onverwacht ooit zo veel geleerd heb!