Vegan basis
11 februari | Utrecht
- 95 euro€ 95
- Metaal Kathedraal | Utrecht
Beschrijving van de dienst
Fermentatie maakt je eten en drinken nóg gezonder en bovendien smaakvoller. Kortom, een conserveringsmethode bij uitstek om te gebruiken bij een Vegan diëet. In de basisworkshop leer je wat fermentatie nou precies is en wat dit qua gezondheid en smaak voor je kan betekenen in een plantbased dieet. Je leert allerlei basistechnieken, gaat er hands-on mee aan de slag én je gaat uitgebreid proeven van verschillende fermenten. Na een inspirerende middag ga je naar huis met een heel regiment aan potten en/of flessen met zelfgemaakte fermentaties en starters om thuis oneindig mee door te fermenteren. Nieuwsgierig naar wat je precies gaat maken? Je gaat aan de slag met verschillende groentefermentaties, je maakt een azijn en we starten een gefermenteerde frisdrank en tot slot maken we een gefermenteerde saus/marinade. De basics workshop duurt van 13.00 uur tot circa 18.00 uur en kost €95. Dit is inclusief alle benodigde potten, flessen en ingrediënten, recepten en de proeverij, koffie/ thee en een gefermenteerd drankje.
Aankomende sessies
Contactgegevens
Rijksstraatweg 20, Utrecht, Nederland
0622046918
margot@fermfermentatie.nl