top of page
Deze dienst is niet beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.

Vegan basis

11 februari | Utrecht

  • 95 euro
  • Metaal Kathedraal | Utrecht

Beschrijving van de dienst

Fermentatie maakt je eten en drinken nóg gezonder en bovendien smaakvoller. Kortom, een conserveringsmethode bij uitstek om te gebruiken bij een Vegan diëet. In de basisworkshop leer je wat fermentatie nou precies is en wat dit qua gezondheid en smaak voor je kan betekenen in een plantbased dieet. Je leert allerlei basistechnieken, gaat er hands-on mee aan de slag én je gaat uitgebreid proeven van verschillende fermenten. Na een inspirerende middag ga je naar huis met een heel regiment aan potten en/of flessen met  zelfgemaakte fermentaties en starters om thuis oneindig mee door te fermenteren. Nieuwsgierig naar wat je precies gaat maken? Je gaat aan de slag met verschillende groentefermentaties, je maakt een azijn en we starten een gefermenteerde frisdrank en tot slot maken we een gefermenteerde saus/marinade. De basics workshop duurt van 13.00 uur tot  circa 18.00 uur en kost €95. Dit is inclusief alle benodigde potten, flessen en ingrediënten, recepten en de proeverij, koffie/ thee en een gefermenteerd drankje.


Aankomende sessies


Contactgegevens

  • Rijksstraatweg 20, Utrecht, Nederland

    0622046918

    margot@fermfermentatie.nl


bottom of page