Fermentatie biedt het ultieme comfortfood, brengt je dichterbij de natuur en is super gezond. Dit maakt donkere winterse dagen een perfecte tijd voor fermentatie.
In deze workshop neemt Margot je mee in de wereld der microben. Ze legt uit wat fermentatie precies inhoudt, waarom dit ambacht verdwenen is en de gevolgen hiervan op onze gezondheid. We gaan in op verschillende technieken en mogelijkheden en waar je op dient te letten om โvoedselveiligโ te fermenteren.
Voorbeelden van groente fermentatie zijn bijvoorbeeld: zuurkool, augurken, kimchi, en pickles. Na de theorie ga je proeven en gaan we zelf hands-on aan de slag. Je gaat bepakt met nieuwe kennis, inspiratie รฉn drie zelfgemaakte groentenfermenten naar huis. De prijs is inclusief alle ingrediรซnten, (fermentatie)culturen, recepten en benodigde potten.
Deze workshop maakt deel uit van de Winterweken van Buitenplaats de Hoorneboeg. ๐ง๐ถ๐ฐ๐ธ๐ฒ๐๐ ๐ธ๐ผ๐๐๐ฒ๐ป โฌ๐ณ๐ฑ ๐ฒ๐ป ๐๐ถ๐ท๐ป ๐ฎ๐น๐น๐ฒ๐ฒ๐ป ๐๐ฒ๐ฟ๐ธ๐ฟ๐ถ๐ท๐ด๐ฏ๐ฎ๐ฎ๐ฟ ๐๐ถ๐ฎ ๐๐ฒ ๐๐ผ๐ผ๐ฟ๐ป๐ฒ๐ฏ๐ผ๐ฒ๐ด: ๐๐๐.๐๐ถ๐ป๐๐ฒ๐ฟ๐ผ๐ฝ๐ฑ๐ฒ๐ต๐ผ๐ผ๐ฟ๐ป๐ฒ๐ฏ๐ผ๐ฒ๐ด.๐ป๐น
Als je je helemaal wil onderdompelen in fermentatie; dan is er โs middags ook nog een fermentatieworkshop over fruit. Als je beide workshops wilt bijwonen dan kun je het combi-ticket kiezen (van โฌ140) en krijg je โฌ10 korting.
top of page
โฌ0.00Price
Sales Tax Included
bottom of page